Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت تعاونی هنرمندان کارآفرین گل‌بهار گفت: محصولات تولیدی بانوان تعاونی به کشور‌های اسپانیا، آلمان، بلاروس، ارمنستان، قزاقستان، ترکمنستان و افغانستان صادر می‌شود که خیلی از نظر فروش موفق بوده‌ایم گل‌بهار حیاتی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص ایجاد اشتغال برای بانوان در حوزه مشاغل خانگی گفت: شرکت تعاونی هنرمندان کارآفرین گل‌بهار در سال ۹۶ با هدف اشتغالزایی برای بانوانی که از لحاظ مالی ضعیف بودند  راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در حال حاضر ۵۰ نفر خانم مشغول به کار هستند که آن‌ها را به طور رایگان آموزش می‌دهیم. ما در  فقط به خانم هایی که از سطح مالی پایینی برخوردارند آموزش رایگان می‌دهم در غیر این صورت آموزش رشته‌های مهارتی ما خیلی گران است.   مدیر شرکت تعاونی هنرمندان کارآفرین گل‌بهار گفت: حدوداً ۲۰ نفر بانوی سرپرست خانوار در حوزه مشاغل خانگی با ما همکاری می کنند، که محصولات خود را در منزل تولید می‌کنند .خصوصاً در این دوران شیوع کرونا و ۲ سال اخیر این فعالیتها توسعه پیدا کرد که از لحاظ اقتصادی کمک زیادی به فعالان مشاغل خانگی شد.
حیاتی در خصوص نحوه فعالیت این شرکت تعاونی توضیح داد: ابتدا من در نمایشگاه‌های بین‌المللی مختلفی شرکت کردم و در  ۱۵ کشور تولیداتم را عرضه کردم و زمانی که دیدم موفق شده‌ام و این کار فروش خوبی دارد تصمیم گرفتم که آموزش رایگان به‌شرط اشتغال‌زایی را برای بانوان انجام دهم.   وی افزود: فعالیت ما در نقاشی و هنر صنایع ازجمله کلاژ (هنرهای تجسمی) و قطاعی (صنایع‌دستی) است که با دورریزهای پارچه و کاغذ و هر آنچه که قابل‌استفاده نیست را به‌کار می‌گیریم و  تبدیل به ارزش‌افزوده می‌کنیم که این کار ارزآوری زیادی نیز برای کشور داشته است.   مدیر شرکت تعاونی هنرمندان کارآفرین گل‌بهار گفت: با سر قیچی‌های خیاط‌خانه‌ها و دورریز آنها که برای ما ارسال می‌کنند، آثار نفیس و فاخری را تولید می‌کنیم کار ما شبیه بافت فرش است، اما از آن خیلی سخت‌تر است،   حیاتی بیان کرد: شرکت تعاونی ما در سال ۹۶ شرکت برتر ملی و در سال ۹۸ شرکت برتر سبز ملی شد به دلیل اینکه حافظ محیط زیست بود.

وی در خصوص چگونگی عرضه محصولات تولیدی اعضا تعاونی گفت: برای  عرضه تولیدات شرکت تعاون  با نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در ارتباط هستم و محصولات تولیدی ما به خصوص در خارج از کشور بسیار پرفروش است، محصولات ما به کشورهای اسپانیا، آلمان، بلاروس، ارمنستان، قزاقستان، ترکمنستان و افغانستان صادر می‌شود که خیلی از نظر فروش موفق بوده‌ایم مثلاً ۸ سال پیش با برپایی نمایشگاه در کشور افغانستان فروش ما به ۱۲ هزار دلار رسید وان شالله تا ۲ ماه دیگر در کشورهای سوئیس و لوکزامبورگ نیز نمایشگاه داریم.

مدیر شرکت تعاونی هنرمندان کارآفرین گل‌بهار  مطرح کرد: برای آموزش رایگان بانوان روستایی و ایجاد اشتغال برای آنها تلاش کردم و با استانداری نیز صحبت کردم که در صورت امکان بتوانم به بانوان حاشیه شهر آموزش بدهم، اما استقبالی نشد، ولی برای تأسیس شرکت تعاونی روستایی در تلاش هستم تا بتوانم برای اشتغال بانوان روستایی کاری انجام بدهم.   بیشتر بخوانید: جذب ۶ برابری تسهیلات مشاغل خانگی در سال ۹۹ انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی تولید بانوان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی تولید بانوان مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: عناصر خلاق و از خود گذشته‌ای که در حوزه‌های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، باید به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد.

حجت‌الاسلام سیّدرمضان موسوی مقدم افزود: اگر قرار باشد از بحران‌های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

وی گفت: آسیب شناسی برنامه‌های توسعه از دهه ۳۰ خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح‌های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه‌های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: عناصر و نیرو‌های ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در ۸ سال دفاع مقدس توفیق گسترده‌ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت‌ها در عرصه‌های دیگر از آنان هستیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم گفت: ایثارگرانی که در عرصه‌های مختلف پای کار بودند با از خود گذشتگی و برای منافع ملی و دینی و اعتقادی از منافع فردی گذشتند، چنین عناصر از خود گذشته‌ای مانند شهید حاج قاسم هنوز هم در میان ما هستند و شاهد موفقیت‌های آنان هستیم.

وی افزود: این عناصر از خود گذشته در عرصه‌های اقتصادی و غیراقتصادی، چون به دنبال پست و مقام نیستند دیده نمی‌شوند، حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه‌های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده‌ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز ۴۲ هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

وی گفت: مطالعات نشان می‌دهد فراوانی کارآفرینان شاهد و ایثارگر در استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و بخش‌هایی از اصفهان قابل توجه است، لذا وزارت صمت برای استفاده از این ظرفیت‌های ارزنده در اقتصاد برنامه ریزی کرده است.

در ادامه محمد صادق محمدیاری معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، با بیان اینکه شعار سال درک درستی از واقعیت‌های کشور است و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید مانع زدایی در بخش تولید و مشارکت مردم صورت گیرد، اضافه کرد: در این حوزه نیاز به تدبر و تفکر بیشتر برای ارائه روش‌های عملیاتی و مدرن است و باید شرایط و بستر مناسب را فراهم کنیم تا اتفاقات خوبی در حوزه تحقق شعار سال بیفتد.

محمدیاری عنوان کرد: باید فضا را برای مشارکت فعالانه بخش خصوصی، تشکل‌ها و انجمن‌ها بویژه ایثارگران کارآفرین در حوزه تولید فراهم کنیم و مردم را با طرح‌های مشارکتی به حوزه‌های تصمیم سازی در بخش تولید بیاوریم.
 
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی نیز در تشریح این همایش گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک‌های صنعتی استان شده اند، تجلیل شد.

جعفر فرشچی طوسی افزود: ایثارگران یکی از گروه‌هایی هستند که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرک‌هایی صنعتی شده اند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا در کشور
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا درکشور
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات