Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حسین رجایی روز سه شنبه در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: برنامه‌های آقای زلفی گل با اسناد بالادستی همسو است اما این برنامه‌ها کلی‌گویی است و مسیری که باید طی شود را نیز نشان نداده است. همچنین بازه زمانی برای برنامه‌های خود مشخص نکرده است و به عبارتی برنامه قابل ارزیابی و سنجش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برنامه‌های او از بسیاری از موضوعات غافل است که به صورت تیتر وار می‌گویم.حق اعضای هیات علمی، ساماندهی کارکنان دانشگاه‌ها، دانشگاه‌های بلاتکلیف مثل علمی کاربردی مغفول است. دانشگاه‌های خصوصی کشور به بنگاه‌های اقتصادی تبدیل شده و به کارخانه مدرک صادر کردن و مدرک گرایی تبدیل شده که در برنامه به آن اشاره ای نشده است.

نماینده مردم لنجان با بیان اینکه موضوع دوم اینکه برنامه آقای زلفی گل سنتی است که چند دهه است، عنوان کرد: کشورهای پیشرفته نگاه خود را تغییر داده‌اند اما برنامه او همچون نگاه سنتی گذشته است.آموزش و پژوهش در دنیا به سمت نوآوری، کارآفرینی و تولید قدرت و ثروت رفته اما ما در برنامه آقای زلفی‌گل این موضوعات را نمیبینیم.

وی تصریح کرد: وزیر پیشنهادی علوم 600  مقاله در زمینه شیمی دارد اما ما هنوز واردات مواد شیمیایی داریم و همان مطلبی که مقام معظم رهبری اعلام کردند چرا دانشگاه به سمت مقاله محوری رفته است همین موضوع است و در حال حاضر ما با شرایطی که داریم این مقاله ها در جهت نوآوری و در جهت تولید علم و ثروت و قدرت تاثیر نداشته است بنابراین نگاه باید تغییر کند و در برنامه دیده نشده است.

رجایی تصریح کرد: آقای زلفی گل شما در سال 93 عضو شورای مرکزی بورس بودید و مقام معظم رهبری خواستند تا در خصوص این افراد احقاق حق شود اما شما در برنامه ها به این مشکل اشاره ای نکردید و مشکلات آنها هنوز باقی است.

این نماینده مجلس تاکید کرد:  منظومه فکری آقای وزیر پیشنهادی در مسائل کشور بسیار منسجم نیست و جریان سیاسی او نامشخص است همچنین موضوع گیری‌های چند سال اخیر قابل تأمل است. جریانی که از او حمایت می‌کند جای بحث دارد. کانون صنفی اساتید دانشگاه که با ریاست آقای عارف تشکیل شده یکی از گزینه های وزارت علوم آقای زلفی گل بوده است و نیاز است دقت شود.

رجایی عنوان کرد:  آقای زلفی گل وزیر علوم باید نیروهای متعهد، متخصص و انقلابی تربیت کند. آیا این وزارتخانه نیاز به یک وزیر با گفتمان انقلابی ندارد ؟شما به عنوان کسی که قرار است وزیر این وزارتخانه شوید دیدگاه‌های خود را اعلام کنید. چرا برخی جریان های سیاسی از شما حمایت می کنند؟

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری مقام معظم رهبری دولت سیزدهم لنجان پروندهٔ خبری رای اعتماد به دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری مقام معظم رهبری دولت سیزدهم وزارت علوم تحقیقات و فناوری مقام معظم رهبری دولت سیزدهم لنجان برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر نقش ماماها در افزایش زایمان طبیعی و کاهش سزارین تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی پیامی به مناسبت روز ماما صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

«روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه کسانی است که نخستین لحظه‌های شوق انگیز زیستن را نظاره‌گر هستند.

تلاش جامعه مامایی در راستای کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی، ارتقای بهداشت باروری، انجام مشاوره‌ها و آموزش‌های دوران بارداری، مراقبت‌های مادر و نوزاد و پایش رشد کودک و سلامت زنان جامعه و تأمین سلامت و کاهش میزان مرگ و میر مادران و نوزادان که یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار می‌رود، ستودنی است.

اگرچه آموزش همگانی و ارتقای سلامت کار دشواری است اما ترویج زایمان طبیعی و توسعه بلوک‌های زایمان قطعاً فردایی بهتر را برای هر جامعه نوید می‌دهد.

در این راستا با عنایت به سیاست‌های جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، توجه به مامایی و توانمندسازی ماماها و تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان اعم از پوشش‌های بیمه‌ای و رفع مشکلات صنفی ضروری است.

جامعه مامایی با بهره‌گیری از دانش و تخصص، مهارت و تجربه به آموزش و فرهنگ‌سازی در جمعیت تحت پوشش خود می‌پردازند تا بستر مناسبی فراهم آورند برای این که جامعه‌ای سالم، پویا، پرنشاط با حضور مادران و کودکانی سالم داشته باشیم.

اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی ماماهای شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ویژه اساتید، دانشجویان و ماماهای فعال در واحدهای بهداشتی و درمانی، از تلاش‌های این عزیزان در راستای سلامت مادران و کودکان قدردانی کرده و توفیق، سلامت و سربلندی یکایک آنان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

کد خبر 750835

دیگر خبرها

  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • جایگاه میرنوروز از نگاه ملی مغفول مانده است
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • آلونسو: هنوز کار زیادی برای انجام دادن باقی مانده است