Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم دولت سیزدهم در حالی نخستین روز کاری خود در این وزارتخانه را آغاز کرد که وزیر علوم سابق و معاونانش در مراسم استقبال او غایب بودند.

به گزارش مشرق، «محمدعلی زُلفی‌گل»، وزیر علوم، با حضور در ساختمان این وزارتخانه، نخستین روز کاری خود در دولت سیزدهم را آغاز کرد.

وی در حالی این وزارتخانه را تحویل گرفت که «منصور غلامی» وزیر علوم سابق، معاونان و مدیران کل فعلی وزارتخانه در این مراسم حضور نداشتند و با استقبال جمعی از اساتید دانشگاه و نمایندگان مجلس به ساختمان وزارت علوم وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم ابتدا با خبرنگاران گفت‌وگو کرد و سپس در محل کار خود حضور یافت.

وزارت علوم، دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران، وزارت علوم، دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران، وزارت علوم، دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران،

بازگشایی دانشگاه‌ها منوط به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا است

زلفی‌گل در خصوص بازگشایی دانشگاه‌ها از اول مهرماه اظهار داشت: حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها منوط به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا است. وزارت علوم در این زمینه تابع ستاد ملی مقابله با کرونا است.

وزیر علوم اظهار داشت: با باز شدن دانشگاه‌ها سعی می‌کنیم از تجربیات دوران کرونا به عنوان بسته تکمیلی آموزش استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: آموزش‌های دوران کرونا نشان داد که می‌توان از تجربیات سایر استادان دانشگاه‌ها برای آموزش‌ها و سمینارهای مهم استفاده کرد. در خیلی از موارد نیاز نیست استاد برای داوری مسیری را طی کند و این امکان به صورت مجازی فراهم شده است.

زلفی‌گل گفت: از تجربیات دوران کرونا می‌توان در راستای دیپلماسی علمی و برگزاری مجازی سمینارها و تعاملات بین‌المللی استفاده کرد و دانشمندان دنیا غیرحضوری در این تعاملات شرکت کنند.

وزیر علوم درباره نخستین اقدامی که از امروز آن را پیگیری می‌کند، گفت: دانشگاه‌ها مستقل هستند و هیئت امنای هر دانشگاه با توجه به شرایط، سلیقه و مزیت‌های نسبی خود، قوانین و مقررات متفاوتی را اجرا می‌کند اما نکته مغفول مانده، نقش نظارتی هیئت‌های امنا است که در اولین فرصت نقش نظارتی هیئت‌های امنا را احصا می‌کنم.

زلفی‌گل درباره عملکرد منصور غلامی در وزارت علوم گفت: جامعه علمی ما باید در این باره نظر بدهند. غلامی انسانی فرهیخته است که خدمات شایانی به آموزش عالی داد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان دولت سیزدهم منصور غلامی دوران کرونا محمدعلی زلفی گل وزارت علوم مجلس وزارت علوم دانشگاه ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش جماران؛ رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد