Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر امکان بازگشایی همزمان همه دانشگاه‌ها وجود ندارد، گفت: در این زمینه تابع نظر ستاد ملی کرونا هستیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که دانشگاه‌ها از چه زمانی حضوری خواهد شد، گفت: در این زمینه ما تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  تصریح کرد: به این دلیل که شرایط دانشگاه‌ها یکسان نیست و بسیاری از دانشگاه‌ها از خوابگاه‌های اجاره‌ای بهره می‌بردند که پس از شیوع پاندمی ویروس کرونا این خوابگاه‌ها تغییر کاربری دادند، این اجازه به دانشگاه‌ها داده شد که با اولویت‌بندی به ترتیب از تحصیلات تکمیلی دکترا و ارشد و  سپس کارشناسی، امکانات نرم افزاری و سخت‌افزاری خود را ارزیابی و نسبت به بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها اقدام کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال آیا زمانی مشخص برای بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها نمی‌توان تعیین کرد، افزود: در حال حاضر بخشی از دانشجویان ارشد و دکترا به صورت حضوری در دانشگاه‌ها حضور می‌یابند که این مسئله در حال توسعه است.

وی تأکید کرد: اما اینکه یک مرتبه بخواهیم همه دانشگاه‌ها به صورت حضوری بازگشایی شود، امکان‌پذیر نخواهد بود.

زلفی‌گل که با خانه ملت گفت‌وگو کرده است، اولویت اصلی برای وزارت علوم را سلامت دانشجو دانست و تصریح کرد: در زمینه بازگشایی حضوری، دانشگاه با دانشگاه متفاوت است، برای مثال دانشگاه تربیت مدرس که فقط از دانشجویان ارشد و دکتری بهره می‌برد جمعیت بیشتری را تحت پوشش آموزش حضوری دارد، لذا نمی‌توان یک تصمیم قاطع برای همه دانشگاه‌ها اتخاذ کرد.

وی همچنین درباره جلسه امروز کمیسیون آموزش، عنوان کرد: در جلسه کمیسیون آموزش، سوال خوبی در خصوص برنامه‌های مهارتی وزارت علوم که طبق برنامه ششم توسعه باید به آن توجه شود، طرح شد؛ البته بخشی از این برنامه را باید وزارت علوم انجام دهد و بخشی را سایر دستگاه‌ها انجام دهند و در همین زمینه توضیحاتی در جلسه کمیسیون ارائه شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: مقرر شد مسئله آموزش مهارتی مورد توجه و همت بیشتر وزارت علوم قرار گیرد و ما در نظر داریم بحث آموزش مهارتی را جزو سرفصل‌های اصلی خود در آینده قرار دهیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت علوم وزارت علوم تحقیقات و فناوری همه دانشگاه ها وزارت علوم وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۹۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن