Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد گفت: شاگرد، نوآور و فناورپروری سه رکن آموزش دانشگاهی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و تبریک روز معلم و استاد به معلمان و اساتید دانشگاه‌های کشور گفت: آموختن و شغل معلمی یکی از شریف‌ترین فعالیت‌های انسانی است که از آن به عنوان شغل انبیا یاد شده است و نقش معلمان و اساتید دانشگاه در تربیت نسل‌های آینده‌دار و آینده‌ساز کشور بی‌بدیل است و جایگزینی برای آن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زلفی‌گل در این پیام افزود: علی‌رغم اینکه تحولات زیادی با تاکید بر فناوری‌های ارتباطی در شیوه‌های آموزش در جهان رخ داده است، ولی همچنان در دوران کرونا و پساکرونا اساتید مهمترین رکن آموزش بوده و خواهند بود و فناوری‌ها و نوآوری‌ها به عنوان یک مکمل در خدمت انتقال بهتر دانش و تجربه اساتید به دانشجویان محسوب می‌شوند. در نتیجه انتظار می‌رود که اساتید فرهیخته، نسل‌های داناتر و حکیم‌تر از خویش تحویل جامعه دهند.

وزیر علوم در این پیام تاکید کرد: نیاز جامعه ما به ایجاد و کسب فناوری‌های نو در تبادل چندجانبه با جامعه جهانی و پاسخگویی به نیاز‌های جامعه امروز می‌طلبد که اساتید دانشگاهی بیش از گذشته به تربیت دانشجویانی خلاق و نوآور با روحیه پرسشگری و انتقادی همت گمارند.

وی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان "تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین" گفت: امروز از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود، علاوه بر تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد برای اشتغال در دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های دولتی و خصوصی، نیرو‌هایی تربیت کنند که با کسب دانش و فناوری‌های نوین و تولید محصولات مورد نیاز جامعه در بستر شرکت‌های دانش‌بنیان، هم به نیاز‌های جامعه پاسخ گویند و هم مسیر مطمئنی برای ایجاد اشتغال فراهم آورند.

وزیر علوم با اشاره به اینکه مهمترین مشکل امروز جامعه ما بیکاری و اشتغال است و در شعار رهبر معظم انقلاب نیز به بحث اشتغال تاکید ویژه شده است، گفت: یکی از مهمترین راهکار‌های حل مشکل اشتغال، سرمایه‌گذاری در علم، فناوری، نوآوری و تولید محصولات دانش‌بنیان است که گام نخست در این زمینه تربیت دانشجویانی خلاق و با روحیه نوآوری و آشنا به مسائل فناوری و تکنولوژی‌های نوین است. حمایت قاطع اخیر مقام معظم رهبری از دانشگاه و دانشگاهیان، ضمن افتخاری بزرگ، مهر تاییدی بر نقش برجسته نهاد مقدس و سرنوشت‌ساز دانشگاه است.

زلفی‌گل ضمن قدردانی از استمرار خدمات آموزشی اساتید دانشگاهی به شیوه مجازی در زمان شیوع کرونا، گفت: هم اکنون که شاهد از سرگیری آموزش حضوری دانشگاه‌ها و فراهم شدن ارتباط چهره به چهره و نزدیک اساتید با دانشجویان هستیم، خداوند بزرگ را شاکرم که این فرصت مجدداً فراهم شده است تتااساتید فرهیخته، علاوه بر آموزش دانستنی‌های علمی خود، مشی اخلاقی و شخصیت معنوی خود را نیز به دانشجویان که مانند فرزندان آن‌ها هستند، منتقل کنند.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پایان ضمن تبریک این روز بزرگ به همه معلمان و اساتید دانشگاه‌های کشور خاطرنشان کرد: عزتمندی و سربلندی ایران عزیز در گرو ارج نهادن به مقام والای معلمان و اساتید است. اینجانب نیز حسب وظیفه این روز بزرگ را به یکایک تلاشگران عرصه آموزش کشور صمیمانه تبریک می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای عزیزان آرزوی طول عمر با عزت و با برکت دارم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم محمدعلی زلفی گل روز معلم معلمان و اساتید اساتید دانشگاه دانشگاه ها وزیر علوم فناوری ها زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری